0 glas
Da li je neko koristio pelet Osanica firme Ambalažerka i utisci?
novembar 12, 2020 u Iskustva sa Peletom - Aleksandar Živanov 1 | 5,056 pregleda

2 Odgovora

0 glas
Koristim njihov pelet,Homolje ambalazerka osanica u sobnom kaminu sa ventilatorom,odlican je.Nema sljake,lepo greje.
odgovor novembar 27, 2020 - Jasna Sisic
Ćao Jasna ja sam od pre nedelju dana počeo da koristim Osanicu pelet. Do sada prethodne dve godine Eko Step iz Petrovca. Šta znam za sada mislim da je Eko Step malo bolji. Ambalažerka se brže potpali, pre nabije temperaturu vode u sistemu, i brže sagoreva. Eko Step, malo sporije se potoaljuje, sporije sagoreva, malo sporije postiže temperaturu i  MANJE ga trošim na 24 h. Pepeo na potrošenu količinu peleta je isti u čašici. I ja koristim etažnu sobnu peć.
0 glas
Pozdrav,
Proslu grejnu sezonu sam koristio Ambalažerka pelet. Kotao je za čvrsto gorivo i gorionik sam sam projektovao i pravio. Za celu grejnu sezonu sam potrosio 5 paleta za grejanje 120m2 sa demit fasadom i drvenom stolarijom. Temperatura u kuci po danu 24°C a pp noci 20°C sa otvorenim prozorima u spavacim sobama. Cistio sam kotao jednom u 15 dana sa oko 15 lit finog pepela. Pelet se lako upali i lako podigne temperaturu u kotlu od 24KW. Nemam iskustva sa drugim peletom ali sam sa ovim zadovoljan. Odnos cena kvalitet su mi vrlo prihvatljivi. I ove sezone cu ga koristiti. Pozdrav
odgovor avgust 2, 2021 - hmisa

Povezana pitanja

Dobrodošli na sajt Grejanje na Pelet. Ovde možete pronaći odgovor na sve što vas interesuje vezano za grejanje na pelet.
Saznajte iz prve ruke prednosti i mane grejanja na pelet. Koliko koja peć troši, koji pelet se pokazao kao najkvalitetniji prošle godine.
Postavi Pitanje