0 glas
Da li je moguce da se na luci 8,5 parametri promene sami?
Pec nam radi drugu sezonu ,a serviseri su dolazili 7 puta.Serviser namesti parametre ,sve je ok ,plamen rezak ,duva greje odlicno. Posle desetak dana pocinje da puni pepeljaru ,ne sagoreva dobro ,posuda za pepeo puna nesagorelog i polusagorelog peleta. Plamen ogroman ,gori bezivotno.Crkao je upaljac dva puta ,menjan dva puta.Da li je ovo do peci ,elektronike ili nesto trece?
februar 17, 2021 u Alfa Plam: Parametri - martumaju | 822 pregleda

1 Odgovor

0 glas
Nije moguće da se parametri sami pomere,problemi sa neizgorelim peletom se javljaju kada je doziranje veliko tj kada nema dovoljno kiseonika prilikom sagorevanja a kiseonik može da fali iz nekoliko razloga.Ako peć u startu nije dobro ali bas dobro nastelovana onda lagano vremenom dolazi do prljanja a kasnije i zapusavanja svih dimnih puteva u peći,čunkovima i odzaku.Kako dodje do zapusavanja tako i doza ostaje u piksli i tako sve vise i vise.Serviser mora da zna tačno kako da nasteluje peć na odredjen pelet.
odgovor februar 18, 2021 - Fokus Borelo

Povezana pitanja

Dobrodošli na sajt Grejanje na Pelet. Ovde možete pronaći odgovor na sve što vas interesuje vezano za grejanje na pelet.
Saznajte iz prve ruke prednosti i mane grejanja na pelet. Koliko koja peć troši, koji pelet se pokazao kao najkvalitetniji prošle godine.
Postavi Pitanje