+1 glas
Naručivanje peleta iz fabrike
Interesuje me da li bi bilo zainteresovanih da se skupimo nas 2, 3 pa da naručimo pelet iz fabrike da nam donesu, cenim da bi se za oko 10t peleta moglo dogovoriti oko prevoza. Kako vam se čini ideja?
maj 28, 2022 u Prodaja peleta - Revolucija | 1,540 pregleda

3 Odgovora

0 glas
Loša i to iz više razloga
odgovor jun 5, 2022 - Fokus Borelo
Koji su to razlozi? Vidim da a1 prodaju po 40ak hiljada online po paleti, zar ne bi bilo jeftinije da recimo 5 ljudi naruči po 3 palete što je 15 paleta pa i da platimo taj prokleti prevoz ako će nas na kraju jeftinije izaći a dobijamo a1 ?
Prvi razlog je sto se pelet prodaje na šlepere 25tona a ne 15.Drugi razlog sto se šleper istovara iskljucivo na stovarište
0 glas
Firma "Ekostep" iz Petrovca na Mlavi prodaje pelet na vece kolicine, ali nemaju prevoz. Prevoz se mora obezbediti i to 10 t najmanje. Prvi popust na kolicinu je na sleper (25 tona). Ja ga godinama koristim i zadovoljan sam Pozdrav.
odgovor jun 18, 2022 - Milivoja
0 glas
Годинама купујем пелет од роизвођача директно са његовим превозом, цена је иста како за 1 тону, тако и за 15 t. 35000 дин. са превозом. Ова цена је била крајем априла.
Произвођач  "Мираја" Краљево.
odgovor jun 27, 2022 - x y

Povezana pitanja

Dobrodošli na sajt Grejanje na Pelet. Ovde možete pronaći odgovor na sve što vas interesuje vezano za grejanje na pelet.
Saznajte iz prve ruke prednosti i mane grejanja na pelet. Koliko koja peć troši, koji pelet se pokazao kao najkvalitetniji prošle godine.
Postavi Pitanje