0 glas
Kotao na pelet Centrometal ZVB16 se gasi redovno (jednom i više puta dnevno), sam od sebe?
Moj kotao na pelet Centrometal ZVB 16 se redovno (dnevno jednom do dva puta) gasi samo od sebe. Kad otvorim ložište u njemu je uvek gomila neupaljenog peleta a kotao alarmira grešku i prestao je sa radom, vatre nema. Kada pozovem servisera on očisti kotao serviserski, ali problem ostane. Kotao radi par dana ok a onda počne opet da se gasi a često i to nije slučaj, počne odmah da se gasi. Ako je neko već imao sličan problem, molim vas da podeli svoja iskustva ovde! Još da napomenem da ovaj kotao radi od 2018 god., da sam promenio razne proizvodjače peleta i da mislim da nije problem u kvalitetu peleta (ili bar to nije jedini razlog zašto se kotao gasi). Hvala svima unapred!
januar 29, 2023 u Ostalo - Darko Kovic | 342 pregleda

1 Odgovor

0 glas
Najbolji odgovor
Nisu dobri parametri,jednostavno ubacuje novi pelet dok stari još nije izgoreo samo sto većina glupana ne zna to da uradi pa ti svaljuje na loš kvalitet peleta.
odgovor februar 5, 2023 - Fokus Borelo
selected februar 5, 2023 -Darko Kovic

Povezana pitanja

0 glas
1 odgovor
Dobrodošli na sajt Grejanje na Pelet. Ovde možete pronaći odgovor na sve što vas interesuje vezano za grejanje na pelet.
Saznajte iz prve ruke prednosti i mane grejanja na pelet. Koliko koja peć troši, koji pelet se pokazao kao najkvalitetniji prošle godine.
Postavi Pitanje