0 glas
Iskustva sa BRONJA Novi Pazar, i Homolje Zagubica
Doslo je vreme da se kupuje pelet pa me zanimaju iskustva sa peletom BRONJA iz Novog Pazara i Homolje Zagubica? Nisam uspeo na sajtu da nadjem iskustva sa ova dva proizvodjaca. Hvala
april 27, 2023 u Iskustva sa Peletom - AcaZA | 2,635 pregleda
Ja sam kupio Numanovic po ceni od 30500 po Toni. Probacemo pa cemo videti kako funkcionise.
Da nije bilo Numanovic uzeo bih Bronju. Ako naletim negde uzecu koji dzak.
Numanovic uzas pun prasine i pepela koliko hoces Bronja duplo bolji
Koristim Homolje Žagubica već dve sezone. Pokazao se kao dobar, nije previše kaloričan, ali je optimalan, nema mnogo šljake itd.
Jel koristio neko i bioenergy point zeleni da uporedi sa peletom BRONJA?

1 Odgovor

0 glas
Ne znam da li je to Homoljski pelet iz Osanice ili je neka nova proizvodnja u Žagubici? Homoljski pelet sam koristio jednu paletu i u klasi je A2 sa skorom drveta. Sitan je ima pomalo prašine i šljake. Po meni je isti kao eko step iz Petrovaca na Mlavi.
odgovor april 30, 2023 - Boban12
Najverovatnije da je to taj, ja sam koristio bioenergy point zeleni 2 sezone, ali cu ove godine homoljski i bronju da uzmem pa cemo videti. Nisam imao prilike da koristim ni jedan drugi osim bioenergy da bih uporedio.

Povezana pitanja

Dobrodošli na sajt Grejanje na Pelet. Ovde možete pronaći odgovor na sve što vas interesuje vezano za grejanje na pelet.
Saznajte iz prve ruke prednosti i mane grejanja na pelet. Koliko koja peć troši, koji pelet se pokazao kao najkvalitetniji prošle godine.
Postavi Pitanje