0 glas
Greška A01 kotao na pelet
Na kotlu za pelet mi se pojavljuje greška A01. I peć se ne upali, kada se ručno pritisne ona krene da radi. Kako se moze rešiti ovaj problem? U pitanju je kotao lamborghini eco 3.4p
decembar 7, 2023 u Peći na pelet - Biljana S | 420 pregleda

2 Odgovora

0 glas
Najbolji odgovor
U samom gorioniku ima senzor koji prepoznaje plamen tj. da se potpalio pelet. Hoće da padne prašina preko njega i da ne reaguje. Trebalo bi serviser da pogleda i ispita.
odgovor decembar 12, 2023 - Boban12
selected decembar 30, 2023 -Biljana S
0 glas
To je verovatno gorionik. Kako kad se ručno pritisne? Tu grešku izbacuje gorionik kad je upaljač neispravan ili zaglavi pelet u njemu, prepuni ga. Nekad neće da potpali zbog kvaliteta peleta, jel ima termostat preko koga se pokreće?
odgovor decembar 10, 2023 - Boban12
Kada se ručno pokrene ona se upali. To se ranije desavalo retko, ali evo sad u zadnje vreme bas često. Upaljac smo menjali pre dve god, stavili keramički, kao kvalitetniju su.
Kada se ručno pokrene ona se upali. To se ranije desavalo retko, ali evo sad u zadnje vreme bas često. Upaljac smo menjali pre dve god, stavili keramički, kao kvalitetniju su. Ima termostat preko koga se pokreće.

Povezana pitanja

Dobrodošli na sajt Grejanje na Pelet. Ovde možete pronaći odgovor na sve što vas interesuje vezano za grejanje na pelet.
Saznajte iz prve ruke prednosti i mane grejanja na pelet. Koliko koja peć troši, koji pelet se pokazao kao najkvalitetniji prošle godine.
Postavi Pitanje