0 glas
Kotao se sam gasi
Dobro vece. Imam KEPO kotao MC 20. Koristim ga vec trecu godinu, odnedavno je poceo da se gasi sam od sebe. Na termostatu podesena odredjena temperatura, on je ne postigne, samo se ugasi. Na kotlu pise iskljuceno. Pokrenem ga i on posle toga radi ponovo normalno. Nikakvu gresku ne izbacuje, na termostatu menjane baterije... Do sada je sve radilo kako treba.
decembar 3, 2022 u KEPO - Nevena Marković | 1,510 pregleda
Koliko traje garancija za KEPO, koliko serviseri naplacuju dolazak i redovan servis ? Za koliko vremena Vam dodje serviser kada ga pozovete jel ste zadovoljnji sa podrskom ?

1 Odgovor

0 glas
Pozdrav,

Pozovite servisera koji je pustio kotao u rad. On će na licu mesta proveriti uzrok ovog problema.

Rad kotla sa termostatom je jednostavno otvoren iili zatvoren kontakt. Moguće je da treba rekonfigurisati termostat. U svakom slučaju proveriti konektor kotla i termostata. Ukoliko je bežični termostat proveriti kvalitet signala koji termostat šalje bazi.
odgovor decembar 13, 2022 - Kepo02

Povezana pitanja

Dobrodošli na sajt Grejanje na Pelet. Ovde možete pronaći odgovor na sve što vas interesuje vezano za grejanje na pelet.
Saznajte iz prve ruke prednosti i mane grejanja na pelet. Koliko koja peć troši, koji pelet se pokazao kao najkvalitetniji prošle godine.
Postavi Pitanje